ТК-Домашній текстиль - національний виробник!

18.07.2023

ТК-Домашній текстиль, отримала почесний статус національного виробника від Української асоціації підприємств легкої промисловості "Укрлегпром". Це надзвичайно значне досягнення для нас, оскільки ми пишаємося тим, що майже вся наша продукція створюється в Україні. 
Завдяки нашим зусиллям, ми створили понад 500 робочих місць і надаємо можливість українцям працювати відповідно до своїх кваліфікацій та забезпечувати свої родини. Наші виробничі потужності знаходяться у Києві, Одесі та Чернігові. І ми не зупиняємося на цьому: наразі ми будуємо нову сучасну фабрику в Одесі, що дозволить нам створити ще понад 100 робочих місць.
Ми пишаємося своїм статусом національного виробника і прагнемо продовжувати розвивати українське виробництво. Ми віримо в потенціал нашої країни та вміння українців створювати високоякісні товари. Ми прагнемо, щоб наші клієнти мали можливість обирати українську продукцію, що сприяє зміцненню економіки та збереженню робочих місць для наших співвітчизників.
Ми вдячні за вашу підтримку та довіру. Зараз, більше ніж будь-коли раніше, важливо підтримувати українських виробників та сприяти розвитку нашої країни. Разом ми можемо зробити багато для створення кращого майбутнього для всіх українців. Долучайтеся до нас і обирайте продукцію ТК-Домашній текстиль, яка виробляється з любов'ю та дбайливістю прямо тут, в Україні. Дякуємо, що ви з нами!

Другие новости

Наше пакування стало елегантнішим та...
Опубликовано 20.07.23

Новий стильний дизайн - наші коробки стали елегантнішими та привабливішими завдяки використанню фірмового логотипу та унікальних елементів брендбуку.

Подробнее
Заощаджуйте з картою лояльності "Дома...
Опубликовано 22.03.23

В магазинах Домашній текстиль діє програма лояльності. Ви маєте змогу отримати знижки від 2% до 20%, накопичуючи покупки. Дізнавайтесь подробиці!

Подробнее
ТК-Домашній текстиль на виставці High...
Опубликовано 31.10.22

22-26 жовтня ТК-Домашній текстиль приймала участь у B2B виставці – High Point Market, яка проходила в Америці у Північній Кароліні.

Подробнее

Добавлено