Наше пакування стало елегантнішим та привабливішим!

20.07.2023

Наше пакування стало елегантнішим та привабливішим завдяки використанню фірмового логотипу та унікальних елементів брендбуку. Ми пильно працювали над впровадженням цих нововведень, щоб забезпечити найкращий досвід для наших оптових клієнтів. Нова упаковка стала втіленням нашого прагнення постійного вдосконалення та надання лише найкращої якості продукції. Ми впевнені, що ці зміни зроблять процес отримання нашої продукції ще зручнішим та приємнішим для вас!

З ідентифікаційними елементами на упаковці, наш бренд стає більш впізнаваним серед клієнтів.

Новий дизайн включає QR-код, який дозволяє клієнтам швидко та зручно отримати детальну інформацію про продукцію, скануючи його за допомогою смартфона.

 

Ми прагнемо забезпечити дбайливе ставлення до природних ресурсів та зменшити наше вплив на довкілля, за допомогою використання екологічно чистих матеріалів у нашій упаковці, які виготовляються з вторинної сировини.

Другие новости

ТК-Домашній текстиль - національний в...
Опубликовано 18.07.23

ТК-Домашній текстиль, отримала почесний статус національного виробника від Української асоціації підприємств легкої промисловості "Укрлегпром"

Подробнее
Заощаджуйте з картою лояльності "Дома...
Опубликовано 22.03.23

В магазинах Домашній текстиль діє програма лояльності. Ви маєте змогу отримати знижки від 2% до 20%, накопичуючи покупки. Дізнавайтесь подробиці!

Подробнее
ТК-Домашній текстиль на виставці High...
Опубликовано 31.10.22

22-26 жовтня ТК-Домашній текстиль приймала участь у B2B виставці – High Point Market, яка проходила в Америці у Північній Кароліні.

Подробнее

Добавлено