ТК-Домашній текстиль на виставці High Point Market в Америці

31.10.2022

22-26 жовтня ТК-Домашній текстиль приймала участь у B2B виставці – High Point Market, яка проходила в Америці у Північній Кароліні.

Це найбільша світова подія для індустрії домашнього декору, текстилю та сумісних галузей -дизайну інтер’єру, меблів, освітлення.

Величезна когорта креативних, передових, концептуальних брендів; 1,2 млн. виставкової площі  – це і є High Point Market.

Щорічно на виставці працює інтернаціональний павільйон, де розташовані стенди торгових марок з усього світу, які тільки виходять на американський ринок. Цьогоріч українську делегацію представляли всього 8 виробників. ТК-Домашній текстиль була найбільшою серед текстильних компаній з України.

Попри війну, ми прийняти участь у цій події, тим самим продемонстрували іноземним баєрам серйозність та надійність нас як бізнес партнера. Ми тверді у намірі підкорити американський ринок, відчуваємо в собі силу і потужність подолати цю вершину.

Серед конкурентних переваг «ТК-Домашній текстиль», які відмітили американці – гнучкість виробництва і лояльність до замовника, які проявлені в готовності розробити під споживача спеціальний продукт по дизайну і якості.

Як результат -маємо багато запитів на співпрацю та прорахунок контрактів.  

Ми зустріли шалену підтримку з боку американських колег, бажання нам допомогти та захоплення нашою стійкістю і прагненням перемагати. Алея українських виробників була брендована національними кольорами і символікою, отже всі розуміли звідки ми.

Україна зараз -це бренд, який відомий в усьому світі та допомагає відкрити двері, розпочати діалог. Підкорювати американський ринок треба саме зараз. Працюємо над цим!

Другие новости

Наше пакування стало елегантнішим та...
Опубликовано 20.07.23

Новий стильний дизайн - наші коробки стали елегантнішими та привабливішими завдяки використанню фірмового логотипу та унікальних елементів брендбуку.

Подробнее
ТК-Домашній текстиль - національний в...
Опубликовано 18.07.23

ТК-Домашній текстиль, отримала почесний статус національного виробника від Української асоціації підприємств легкої промисловості "Укрлегпром"

Подробнее
Заощаджуйте з картою лояльності "Дома...
Опубликовано 22.03.23

В магазинах Домашній текстиль діє програма лояльності. Ви маєте змогу отримати знижки від 2% до 20%, накопичуючи покупки. Дізнавайтесь подробиці!

Подробнее

Добавлено