Дорожня подушка-рогалик - незамінна річ для маленьких мандрівників

25.08.2021

Дорожня подушка-рогалик - незамінна річ для маленьких мандрівників

Всі батьки знають, якою важкою для дитини буває дорога, особливо тривалі переїзди в поїзді або літаку. Йому швидко набридає сидіти на одному місці, він починає вередувати, привертаючи до себе увагу не тільки батьків.

Подорож стане веселою пригодою для Вашої дитини з подушкою-трансформером Home Line. Не тільки діти, але і дорослі будуть в захваті від такого оригінального і креативного виробу.

Після того, як дитина вдосталь награється, і маленький мандрівник захоче спати - іграшку можна швидко трансформувати у подушку-рогалик. Вона зручно фіксуючи на шиї і тим самим підтримуючи голову в анатомічно правильному положенні, подушка забезпечує комфортний і спокійний сон.

В цей час дорослі можуть скористатися компактною і зручною подушкою-косметичкою з маскою для очей. Вона займає мінімум місця. У неї легко можна вкласти різні дрібниці, в тому числі і мобільний телефон. Подушку можна легко зафіксувати на голові, а м'яка трикотажна маска на очі захистить від зовнішніх джерел світла.
 

Інші новини

Пакунок "Допомога"
Опубліковано 30.05.22

Пакунок спеціально розроблений для допомоги вимушеним переселенцям. До складу входять:

Детальніше
Широкий вибір флісових пледів
Опубліковано 28.07.21

Абсолютно кожен зможе підібрати виріб за своїми уподобаннями. В асортименті представлені пледи колекції «Фланель», «Полар» і «Корал».

Детальніше
Трикотажні наволочки та простирадла н...
Опубліковано 06.07.21

Наволочки та простирадла на резинці з трикотажу (кулір) зручні у використанні, адже вони ідеально фіксуються на подушці чи матраці та не деформуються під час...

Детальніше

Додано