Чи використовуєте Ви наматрацник? Чи Ви знали, що догляд та хімчистка матраців досить дороге та трудоємке задоволення?

29.06.2021

З огляду на ці обставини, актуальність наматрацників значно зростає. Будь-яким матрацам, чи класичним, чи ортопедичним моделям з хорошим пружинним блоком та іншими наповненнями, які сприяють повноцінному відпочинку, дуже необхідні захисні властивості наматрацника.

 

1. Захист від зносу та передчасної амортизації.

 

Ключове завдання наматрацника - захищати від зносу та механічних пошкоджень. Якщо у Вас є діти, дуже активні та полюбляють бавитися на Вашому ліжку, то Вам обов'язково потрібно придбати наматрацник. Сучасні ортопедичні матраци мають досить високу вартість, а використання такого аксесуара дозволяє звести до мінімуму  загрозу пошкодження. Наматрацник захистить матрац від протирання та будь-яких інших механічних пошкоджень його поверхні.

 

2. Захист від пилу та інших неприємних алергенів.
 


Окрім захисту від пошкоджень, наматрацник захищає від пилу. 

Матрац від пилу не псується, а ось здоров'ю власника сильно шкодить. Варто тільки лягти на ліжко, як всі мікрочастинки пилу з матраца здіймаються у повітря і потрапляють у легені. Це негативно впливає на здоров'я, як дорослих, так і дітей. 

Тому слід використовувати наматрацник на постійній основі. Його значного легше очистити від пилу, просто виправши у пральній машині.

 

3. Захист від плям.

 

Слід зазначити, що матрац важко чистити: жорстка щітка може пошкодити матеріал верху, а застосування вологи або миючих можуть зіпсувати наповнювач.

Тому використання наматрацника - правильне раціональне рішення. Наприклад, махровий наматрацник з водонепроникним просоченням захищає від потрапляння вологи і плям на матрац. Така модель здатна утримати будь-яку вологу. Пролиті на ліжко чай чи сік могли б привести до промокання матраца. Але якщо використовувати наматрацник, то матрац не встигне ввібрати вологу. В іншому випадку вода може викликати деформацію наповнювачів, порушити рівномірність розподілу і нашкодити іншими способами. 

 

Наматрацник - це обов'язковий атрибут кожного ліжка, як дорослого так і дитячого. Він збереже Ваш матрац від пошкоджень та передчасного зносу.

 

Підібрати розмір та модель наматрацників Ви можете на нашому сайті tk.domtex.ua.
 

Інші новини

Акція до дня народження!
Опубліковано 25.07.24

Впродовж 10 днів даруємо -30% на весь асортимент товарів.

Детальніше
Акція до Дня батька
Опубліковано 09.06.24

-15% на весь асортимент та -5% додатково для військових

Детальніше
Великі знижки до Великодніх свят!
Опубліковано 26.04.24

Даруємо 20% на весь кухонний асортимент товарів, який стане справжньою окрасою вашого святкового столу!

Детальніше
Наші знижки розквітають разом з весною🌿
Опубліковано 08.04.24

Обирайте, що вам до вподоби - комплекти постільної білизни, ковдри, пледи або щось інше з нашого асортименту ❤

Детальніше
Матрацний бум!
Опубліковано 05.03.24

На весь березень неймовірні знижки на матраци до 35%!

Детальніше
Виняткові жінки заслуговують на непов...
Опубліковано 01.03.24

Українка завжди красива, смілива та нескорена! А виняткові жінки заслуговують на неповторні подарунки. Обирайте для своїх коханих подарунки зі знижкою 18%, щ...

Детальніше
Створюємо особливі моменти разом!
Опубліковано 09.02.24

До дня св.Валентина даруємо знижку 14% на весь асортимент товару. Для наших героїв-військовослужбовців, діють особливі умови акції зі знижкою -25%

Детальніше
Одне з найбільших в Україні промислов...
Опубліковано 07.02.24

Наш рік розпочався дуже продуктивно! Одне з найбільших в Україні промислових підприємств з виробництва тканин для домашнього текстилю, ТОВ «ТК-ДТ Чернігів»,...

Детальніше
Оголошуємо перший набір до школи швачок!
Опубліковано 23.01.24

Тк-Домашній текстиль, спільно з Київський національний університет технологій та дизайну - КНУТД запускають свій перший спільний проєкт "Школа швачок&qu...

Детальніше
Щасливого Різдва!
Опубліковано 25.12.23

У цей чарівний та святковий вечір, хочемо побажати вам найголовнішого - бути щасливими!

Детальніше

Додано